Auto Onderhoud en reparatie

De garage voor jouw auto, brommmobiel of bedrijfsbus

Onderhoud van uw auto bij GT Mobility

Het is belangrijk om je auto goed te onderhouden. Met goed onderhoud rij je veilig en heb je minder kans op pech. Daarnaast gaat jouw auto ook langer mee. Bij GT Mobility hebben wij geavanceerde uitleesapparatuur waarmee wij storingen in je auto kunnen opsporen en verhelpen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk een grote of kleine beurt uitvoeren aan jouw auto, waarbij wij onder andere de olie verversen en de andere vloeistoffen checken. Ook kan je bij ons in de garage terecht voor nieuwe banden, aircoservice en APK. GT Mobility is een kleinschalig bedrijf en denkt graag met je mee over de juiste oplossingen voor jouw auto.

Onderhoudsbeurt volgens schema

Niet elke auto heeft hetzelfde nodig als het gaat om onderhoud. Wij kijken altijd naar het onderhoudsschema van de fabrikant om te beoordelen welk onderhoud jouw auto nodig heeft. Mocht je nou juist andere wensen hebben, laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee. 

Garage Dronten
Distributieriem of distributieketting vervangen

Vervangen van de distributieriem of distributieketting

Het vervangen van de distributieriem of distributieketting van een auto is een essentieel onderdeel van het reguliere onderhoud om de soepele werking van de auto te behouden. Sommige auto’s zijn uitgerust met een riem, anderen met een ketting. De distributieriem of distributieketting brengt de kracht van de motor over naar andere onderdelen. Er staat dus veel kracht op deze riem of ketting. Als deze zou knappen dan is de kans op enorme schade heel erg groot. Daarom is het heel erg belangrijk om deze op tijd te vervangen.

Bandenwissel of nieuwe banden

Ook voor het wisselen van banden, wisselen van wielen, of de aanschaf van nieuwe banden kan je bij ons terecht.

Bandenservice Dronten
aircoservice airco vullen auto

Aircoservice

Een goed functionerende airco is niet alleen erg prettig voor een beetje verkoeling in de zomer. Ook voor het ontwasemen van ruiten is de airco erg handig. Een airco werkt op koelmiddel dat in het aircosysteem van jouw auto zit. Dat koelmiddel dat raakt na verloop van tijd op en dan moet het bijgevuld worden. Als het niet bijgevuld wordt, zal je merken dat de airco minder koud blaast tot deze op een gegeven moment zelfs de volledige werking verliest. Het is het beste voor het aircosysteem om nooit zonder koelmiddel te staan. Bij ons kan je terecht om het koelmiddel van jouw auto bij te vullen. 

Ook voor campers en bestelbussen

Heb je onderhoud of een APK nodig voor je camper of bestelbus? Bij ons zijn ze van harte welkom! De meeste campers en bussen passen gemakkelijk op onze brug, zodat we eraan kunnen werken voor jou!

Onderhoud en apk aan uw camper

Verschil tussen een grote beurt en een kleine beurt

Bij een grote beurt aan jouw auto, wordt je auto volledig nagekeken. Alle vloeistoffen worden nagekeken en indien nodig bijgevuld. De olie wordt uiteraard vervangen, evenals de filters. Ook worden alle onderdelen van uw auto gecontroleerd. Zo ga je weer veilig de weg op. Bij een kleine beurt wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt jouw auto natuurlijk gecheckt op een groot aantal belangrijke punten, zoals de verlichting, de accu, banden en vloeistoffen.  

Kosten onderhoud aan jouw auto

Het is altijd een moeilijke inschatting wat het onderhoud aan jouw auto kost. Dit verschilt namelijk per voertuig. Dat komt onder andere door de verschillende onderdelen en verschillende manieren van werken. U kunt voor de prijs het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken wij samen met u wat onderhoud aan uw auto gaat kosten.

Hoe vaak moet mijn auto onderhoud hebben?

Hoe vaak uw auto exact onderhoud moet hebben verschilt natuurlijk per auto en hoeveel kilometers u rijdt. Het is verstandig om in ieder geval een keer per jaar onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Op die manier zorgt u ervoor dat veel problemen op tijd worden voorkomen en weet u van te voren welke kosten er aan zitten te komen. 

Maak een afspraak: