Auto Onderhoud en reparatie

aan uw auto, brommmobiel of bedrijfsbus

Onderhoud van uw auto bij GT Mobility

Het is belangrijk om uw auto goed te onderhouden. Met goed onderhoud rijdt u veilig en heeft u minder kans op pech. Daarnaast gaat uw auto ook langer mee. Bij GT Mobility hebben wij geavanceerde uitleesapparatuur waarmee wij storingen in uw auto kunnen opsporen en verhelpen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk een grote of kleine beurt uitvoeren aan uw auto, waarbij wij onder andere de olie verversen en de andere vloeistoffen checken. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe banden. GT Mobility is een kleinschalig bedrijf en denkt graag met u mee over de juiste oplossingen voor uw auto.

Verschil tussen een grote beurt en een kleine beurt

Bij een grote beurt aan uw auto, wordt uw auto volledig nagekeken. Alle vloeistoffen worden nagekeken en indien nodig bijgevuld. De olie wordt uiteraard vervangen, evenals de filters. Ook worden alle onderdelen van uw auto gecontroleerd. Zo gaat u weer veilig de weg op. Bij een kleine beurt wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt uw auto natuurlijk gecheckt op een groot aantal belangrijke punten, als de verlichting, de accu, banden en vloeistoffen.  

Kosten onderhoud aan uw auto

Het is altijd een moeilijke inschatting wat het onderhoud aan uw auto kost. Dit verschilt namelijk per voertuig. Dat komt onder andere door de verschillende onderdelen en verschillende manieren van werken. U kunt voor de prijs het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken wij samen met u wat onderhoud aan uw auto gaat kosten.

Hoe vaak moet mijn auto onderhoud hebben?

Hoe vaak uw auto exact onderhoud moet hebben verschilt natuurlijk per auto en hoeveel kilometers u rijdt. Het is verstandig om in ieder geval een keer per jaar onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Op die manier zorgt u ervoor dat veel problemen op tijd worden voorkomen en weet u van te voren welke kosten er aan zitten te komen. 

Maak uw afspraak: