Brommobielverzekering – Uitgebreide dekkingsmogelijkheden

Ben jij op zoek naar een brommobielverzekering?

Bij GT Mobility helpen wij je graag als je jouw brommobiel wil verzekeren. Net als bij een gewone auto, moet een brommobiel ook verzekerd worden. Je 45km auto moet minimaal WA verzekerd zijn als je hem op jouw naam hebt staan. Natuurlijk kan je je brommobiel ook aanvullend verzekeren door Casco toe te voegen. Dan is jouw brommobiel namelijk All risk verzekerd. Daarnaast is het mogelijk om jouw brommobiel bijvoorbeeld tegen diefstal te verzekeren.

Wij zijn verbonden bemiddelaar bij Enra verzekeringen. Hierdoor kunnen wij jou professioneel verder helpen en adviseren over jouw brommobielverzekering. Door onze samenwerking kunnen wij je in veel gevallen de goedkoopste verzekering voor de brommobiel bieden.

Brommobielverzekering

Over onze brommobielverzekering

Je wil natuurlijk iets meer informatie over de brommobiel verzekering die wij aanbieden. Je vindt hieronder meer handige dingen om te weten. Mocht je nou toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten. Je kunt ons altijd bellen op 0321 745 912. Wij helpen je graag.

Over ENRA als verzekeraar, in combinatie met GT Mobility

ENRA is één van de grootste fietsverzekeraars in Nederland, met een team van specialisten die zich uitsluitend bezighouden met verzekeringen voor kleinere voertuigen. De missie van ENRA is om klanten onbezorgd te laten genieten van hun fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel. In samenwerking met ENRA bieden wij jou de brommobielverzekering aan.

Wat is er mogelijk?

Onze brommobielverzekering biedt jou uitgebreide dekking voor jouw brommobiel, inclusief bescherming tegen diefstal, brand en schade door ongelukken. Bovendien heb je de keuze uit verschillende verzekeringsmogelijkheden, waaronder een all-risk dekking of een beperktere dekking voor bepaalde soorten schade. 

Ben ik verplicht om mijn brommobiel te verzekeren?

Iedereen met een brommobiel op zijn naam is verplicht om verzekerd te zijn. Dit wordt geregistreerd bij de RDW. Je moet jouw 45 km auto minimaal WA verzekeren, zolang als deze op jouw naam staat. Als je onverzekerd rondrijdt met jouw brommobiel, kan je een boete krijgen. 

Het is dus verplicht om jouw Microcar, Ligier, Aixam of andere brommobiel minimaal WA te verzekeren. Daarnaast is het mogelijk, maar niet verplicht, om jouw verzekering uit te breiden naar bijvoorbeeld een All risk verzekering voor de brommobiel. Ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld verzekering tegen diefstal van uw 45 auto of een extra ongevallenverzekering voor in- en opzittenden. 

Mag iemand anders ook in mijn brommobiel rijden?

Ja, jouw voertuig is gewoon verzekerd als de berijder zich houdt aan de wettelijke regels en bepalingen die er gelden om in een brommobiel te mogen rijden. Zo moet de bestuurder minimaal 16 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een geldig en toereikend rijbewijs en zich houden aan de verkeersregels.

Geef een reactie