Brommobielverzekering – Uitgebreide dekkingsmogelijkheden

Bent u op zoek naar een brommobielverzekering?

Bij GT Mobility helpen wij je graag als uw uw brommobiel wil verzekeren. Net als bij een gewone auto, moet een brommobiel ook verzekerd worden. Je 45km auto moet minimaal WA verzekerd zijn als je hem op uw naam hebt staan. Natuurlijk kan je je brommobiel ook aanvullend verzekeren door Casco toe te voegen. Dan is uw brommobiel namelijk All risk verzekerd. Daarnaast is het mogelijk om uw brommobiel bijvoorbeeld tegen diefstal te verzekeren.

Wij zijn verbonden bemiddelaar bij Enra verzekeringen. Hierdoor kunnen wij u professioneel verder helpen en adviseren over uw brommobielverzekering. Door onze samenwerking kunnen wij u in veel gevallen de goedkoopste verzekering voor de brommobiel bieden.

Brommobielverzekering

Over onze brommobielverzekering

Je wil natuurlijk iets meer informatie over de brommobiel verzekering die wij aanbieden. Je vindt hieronder meer handige dingen om te weten. Mocht je nou toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten. Je kunt ons altijd bellen op 0321 745 912. Wij helpen je graag.

Over ENRA als verzekeraar, in combinatie met GT Mobility

ENRA is één van de grootste fietsverzekeraars in Nederland, met een team van specialisten die zich uitsluitend bezighouden met verzekeringen voor kleinere voertuigen. De missie van ENRA is om klanten onbezorgd te laten genieten van hun fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel. In samenwerking met ENRA bieden wij u de brommobielverzekering aan.

Wat is er mogelijk?

Onze brommobielverzekering biedt u uitgebreide dekking voor uw brommobiel, inclusief bescherming tegen diefstal, brand en schade door ongelukken. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende verzekeringsmogelijkheden, waaronder een all-risk dekking of een beperktere dekking voor bepaalde soorten schade. 

Ben ik verplicht om mijn brommobiel te verzekeren?

Iedereen met een brommobiel op zijn naam is verplicht om verzekerd te zijn. Dit wordt geregistreerd bij de RDW. U moet uw 45 km auto minimaal WA verzekeren, zolang als deze op uw naam staat. Als u onverzekerd rondrijdt met uw brommobiel, kunt u een boete krijgen. 

Het is dus verplicht om uw Microcar, Ligier, Aixam of andere brommobiel minimaal WA te verzekeren. Daarnaast is het mogelijk, maar niet verplicht, om uw verzekering uit te breiden naar bijvoorbeeld een All risk verzekering voor de brommobiel. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld verzekering tegen diefstal van uw 45 auto of een extra ongevallenverzekering voor in- en opzittenden. 

Mag iemand anders ook in mijn brommobiel rijden?

Ja, uw voertuig is gewoon verzekerd als de berijder zich houdt aan de wettelijke regels en bepalingen die er gelden om in een brommobiel te mogen rijden. Zo moet de bestuurder minimaal 16 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een geldig en toereikend rijbewijs en zich houden aan de verkeersregels.

Geef een reactie