Wilt u uw brommobiel verkopen?

Wij kopen graag uw brommobiel. Als u het formulier hieronder invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Het verkopen van een brommobiel aan een particulier is soms lastig en kost tijd. Wij kopen graag uw brommobiel en halen deze ook kosteloos bij u op. U ontvang van ons een bod, wij komen de brommobiel bekijken en wanneer alles in orde is halen wij de brommobiel kosteloos bij u op.

Eerlijke prijs

Als u uw brommobiel aan ons verkoopt, betalen wij u een eerlijke prijs

Transport

Wij halen de brommobiel kosteloos bij u op

Inruilmogelijkheid

Wilt u uw brommobiel liever inruilen voor een ander exemplaar? Wij hebben altijd een ruime voorraad!

Als u dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Zo kunt u uw brommobiel makkelijk verkopen!

Wilt u liever telefonisch contact? Bel ons dan op: 0321-745912

Vakken met een * zijn verplicht

Uw brommobiel verkopen bij GT Mobility

Het verkopen van een brommobiel kan voor veel mensen een behoorlijke klus zijn. Er moeten verschillende kijkers komen, soms moet de brommobiel weggebracht worden en vaak moet er betaald worden voor het plaatsen van een advertentie. Wij kopen graag uw brommobiel en maken het makkelijk voor u. Wanneer u het formulier hierboven heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op met een richtprijs en stellen wij eventueel vragen die wij nog hebben. Vervolgens komen wij bij u langs om de brommobiel kort te inspecteren en nemen wij deze meestal meteen mee. Wij zetten de brommobiel zelf op naam, waardoor u niet naar het postkantoor hoeft om over te schrijven. 

Wij kopen alle merken brommobielen. Dus wilt u uw Aixam, Microcar, Ligier, JDM, Grecav of andere brommobiel verkopen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn officiëel dealer van Ligier en Microcar brommobielen. 

Brommobiel verkopen

Benieuwd naar ons assortiment?

Het kan zijn dat u uw brommobiel liever wil inruilen. Dit is mogelijk bij ons! U kunt op onze website kijken naar ons assortiment, maar voor het meest actuele aanbod kunt u het beste langskomen of bellen.