De Ligier Myli Elektrisch

Vanaf €14.490,-

Dé elektrische brommobiel

De Ligier Myli Elektrisch: De meest innovatieve Ligier tot nu toe, volledig elektrisch

De Ligier Myli is de meest innovatieve 45km auto die zich onderscheid door zijn unieke kenmerken en geavanceerde technologie. Ontworpen om emissievrij te rijden, waar je maar wil. Geniet van de perfect stille rit en accelereer zonder uitstoot met deze elektrische brommobiel. 

Luxe, Uitstraling, Elektrisch

Ligier Myli interieur

De Myli Elektrisch is een juweel van technologie waarin alle knowhow van Ligier is verwerkt. Myli Elektrisch biedt een connected en hoogwaardige ervaring met zijn 10″ touchscreen scherm, de grootste op de markt met achteruitrijcamera en Carplay Android Auto-compatibiliteit! 

Kies jouw uitvoering

Geniet van het comfort van 100% elektrisch rijden en ontdek het plezier van rustige mobiliteit. Door de ruime actieradius tot wel 192km* kan je grote afstanden afleggen zonder onderweg bij te hoeven laden

De Ligier Myli Elektrisch is eenvoudig op te laden via een standaard 230 V stopcontact, waarbij u in 2,5 uur weer 40 kilometer kan afleggen.

Myli G.OOD

Ligier Myli G.OOD
Vanaf €14.490

Of lease vanaf € 469 per maand

Standaard op de Myli G.OOD

Myli I.DEAL

Ligier Myli I.DEAL
Vanaf €17.390,-

Of lease vanaf € 475 per maand

Standaard op de Myli I.DEAL

Myli E.PIC

Ligier Myli E.PIC
Vanaf €19.795,-

Of lease vanaf € 559 per maand

Standaard op de Myli E.PIC

Myli R.EBEL

Ligier Myli R.EBEL
Vanaf €19.490,-

Of lease vanaf € 569 per maand

Standaard op de Myli R.EBEL

Verschillende accupakketten

Met de grote actieradius van de Myli elektrische batterijen kan je zorgeloos op pad. Drie batterijbereiken zijn beschikbaar: 4,14 kWh, 8,28 kWh en 12,42 kWh. Laad de Myli op met de meegeleverde kabel in een gewoon stopcontact en in minder dan 2,5 uur is hij volledig opgeladen, afhankelijk van het batterijpakket.

De actieradius is als volgt bij de verscheidene accupakketten:

4,14 kWh: 63 km
8,28 kWh: 123 km
12,42 kWh: 192 km

ECO modus Door de vernuftige ecomodus rij je met de Myli het verst. Met een druk op de knop wordt regeneratief remmen versterkt. Hierdoor remt de 45km auto harder af wanneer je van het gaspedaal gaat, waardoor de accu wordt opgeladen.

Accupakketten Ligier Myli

Neem meteen contact op voor vragen of een proefrit

Heb je vragen over de Ligier Myli of wil je een proefrit maken? Je kan ons natuurlijk altijd bereiken, we helpen je graag.

De Ligier Myli van dichtbij

De Ligier Myli is aan te passen naar jouw smaak. In verschillende uitvoeringen, met verschillende kleuren en verschillende stickerpakketten om hem naar jouw smaak aan te passen.

Ligier Myli LED verlichting

LED verlichting voor en achter voor een optimaal zicht en optimale zichtbaarheid voor anderen.

Modern van alle kanten: Vanaf welke kant je hem ook bekijkt, de Ligier Myli is overal modern en luxueus afgewerkt. Van de LED verlichting rondom, tot de grote schermen in het interieur.

Ligier Myli veiligheid

De Ligier Myli Elektrisch is voorzien van verscheidene veiligheidsmaatregelen om je rit nog zekerder te maken.

  • Verstevigde portieren
  • Schijfremmen voor én achter
  •  Extra uitgebalanceerde wegligging
  • Stuurbekrachtiging
  • Verwarmde voorruit
  • LED verlichting rondom

Let op: Bovenstaande opties zijn niet standaard op alle uitvoeringen van de Ligier Myli Elektrisch

De Ligier Myli van binnen

De Myli is zowel van binnen strak afgewerkt met moderne materialen. Met een overzichtelijke digitale cockpit voel je je de koning op de weg. Door alle modere toepassingen ben je ook volledig connected met de Myli.

Al volop getest

Ligier heeft al jarenlang ervaring met elektrische brommobielen door haar ‘professional’ serie. Deze elektrische 45 km auto’s en scooters worden al jaren ingezet voor het bezorgen van de post in veel Europese landen, als onder andere Frankrijk, Italië en België. Door de ervaring die Ligier hierin heeft opgedaan weet zij goed hoe zij een elektrische 45 km auto moet bouwen. Alle ervaring komt samen in de Myli, om jou een zo goed mogelijke elektrische brommobiel te bieden!

Ligier Myli in de nacht

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om al jouw vragen te stellen over de Ligier Myli

Of neem contact op via de volgende mogelijkheden:

Email: info@gtmobility.nl
Whatsapp: 0620106748
Bezoeken: Houtwijk 49, Dronten

Boek een proefrit

De Myli zelf ervaren? Boek een proefrit en ontdek hem helemaal zelf!

Voordelen van een elektrische brommobiel

Een elektrische brommobiel heeft veel voordelen ten opzichte van een brommobiel met een verbrandingsmotor. Het is stil, schoon en zuiniger in gebruik, met lagere kosten voor onderhoud en brandstof. Bovendien geniet je van een soepele en geruisloze rijervaring, terwijl je bijdraagt aan een beter milieu door geen CO2 uitstoot. De elektrische motor is ook efficiënter, wat resulteert in een langere actieradius en snellere prestaties. Vanaf 16 jaar al rijden? Dat kan met het AM-rijbewijs mag je vanaf 16 jaar rijden in een brommobiel, in plaats van de auto rijbewijzen die pas vanaf 18 jaar zijn toegestaan.

Maak kennis met de Myli Elektrisch

De Ligier Myli elektrisch is de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een compacte, comfortabele en stijlvolle auto met efficiënte prestaties. Of je nu op zoek bent naar een auto voor dagelijks gebruik of voor jouw weekenduitstapjes, de Myli biedt alles wat je nodig hebt. Schrijf je vandaag nog in om op de hoogte te blijven, of om een plekje te reserveren voor een proefrit, en ervaar zelf wat deze unieke stadsauto te bieden heeft!