Professioneel onderhoud en reparatie aan uw brommobiel

Een brommobiel heeft elke 5.000 kilometer of 1 keer per jaar onderhoud nodig. Dit onderhoud betreft meestal de vloeistoffen en filters. Het is belangrijk om ook de remmen van uw brommobiel goed bij te houden. Deze gaan vaak vastzitten. Dit veroorzaakt dan een piepend of schurend geluid. Dit merkt u ook doordat uw brommobiel moeilijk met de hand te duwen is wanneer deze in de neutraal staat. Eens in de zoveel tijd moet ook de aandrijfriem en distributieriem worden vervangen. Net als bij een gewone auto krijgt u natuurlijk ook te maken met slijtage van de banden, of als deze er al heel lang opzitten scheurtjes van uitdroging in de banden van uw brommobiel. Het is ook mogelijk om met uw brommobiel te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden, of zelfs om er All Season banden op te monteren. Voor dit alles kunt u bij ons terecht.

Ons team staat graag voor u klaar om het onderhoud van uw brommobiel uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in brommobielen. Hier is onze werkplaats ook op ingericht. Standaard onderdelen als riemen, filters en dergelijk hebben wij daarom ook vrijwel altijd voor elk type brommobiel op voorraad. Natuurlijk kunnen wij ook bijna elk ander onderdeel van de meeste merken leveren. Het maakt dus niet uit of u in een Ligier, Microcar, Aixam, JDM, Bellier, Grecav of andere brommobiel rijdt. Wij helpen u graag!

Laat u liever uw brommobiel ophalen? Maak dan gebruik van onze haal en breng service!

brommobiel monteur

Brommobielonderdelen

Wij leveren onderdelen van de meeste merken brommobielen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op!

Vervangend vervoer bij brommobiel onderhoud

Mocht uw voertuig bij een eventuele (schade)reparatie onverhoopt langer in de werkplaats moeten blijven, dan bestaat de mogelijkheid tot de beschikking over een vervangende brommobiel. Dit is niet altijd kosteloos. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Kosten onderhoud brommobiel

De kosten van het onderhoud aan uw brommobiel hangt af van uw type brommobiel, het bouwjaar, onderhoudshistorie en kilometerstand. Wij nemen altijd contact met u op als er grote aandachtspunten aan uw brommobiel worden ontdekt, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem vooral contact met ons op om een inschatting te maken van de kosten. 

Wij helpen u graag verder

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij spoedig contact met u op om het onderhoud van uw brommobiel in te plannen. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, dan kunnen wij u meestal nog sneller helpen. 

Maak ook gebruik van onze haal en breng service voor het onderhoud van uw brommobiel. Wij halen uw brommobiel dan bij u op om het onderhoud uit te voeren en brengen hem naderhand netjes weer bij u thuis.

Benieuwd naar onze services?

Naast het onderhoud van uw brommobiel doen wij nog veel meer. Wij leveren als officieel dealer nieuwe brommobielen van de merken Ligier en Microcar, maar ook occasions van veel andere merken als Aixam, JDM, Grecav en meer. Wij zijn een echte brommobielspecialist. Ook is het in veel gevallen mogelijk om een brommobiel bij ons te leasen. Op die manier kunt u voor een vast bedrag per maand in uw brommobiel rijden. 

Wilt u uw brommobiel verzekeren? In veel gevallen kunnen wij u ook daarmee helpen. Wij zijn verbonden bemiddelaar bij Enra verzekeringen. Benieuwd wat een verzekering voor uw brommobiel zou kosten? Neem gerust contact met ons op!