Hét adres om een auto te kopen en voor onderhoud

Op zoek naar een autogarage?Bij ons kan je terecht voor APK, onderhoud en reparaties aan jouw auto. Maar ook voor het aanschaffen van tweedehands auto’s. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto, de APK voor jouw auto, het verversen van de olie, remblokken of uitgebreidere reparaties, wij staan graag voor je klaar. Met onze moderne uitleesapparatuur kunnen wij bijna alle auto’s uitlezen op foutcodes en storingen en door onze uitgebreide werkplaats ben je vrijwel altijd bij ons aan het juiste adres.

Ook voor de APK voor jouw auto of bestelbus ben je bij ons bij de juiste garage. Plan nu een afspraak in! Wij werken met moderne apparatuur en leveren goede en eerlijke service.

Voor bijna elk onderhoud kan je bij ons terecht. Of het nou gaat om het bijvullen van de airco van je auto, verversen van de olie, een remmenservice of iets anders. Wij staan graag voor je klaar!

Onderhoud of APK voor je camper of bestelbus nodig? Ook die zijn bij ons van harte welkom. De meeste campers en bussen passen bij ons gewoon op de brug en kunnen wij dus aan werken voor jou!