Over GT Mobility

Uw mobiliteit is ons streven

GT Mobility is een jong bedrijf in vervoers- en hulpmiddelen in Dronten, Flevoland. Opgericht in 2018 vanuit de waardevolle visie: uw mobiliteit is ons streven.

Omdat het aanschaffen van een vervoersmiddel een weloverwogen keuze is, adviseert GT Mobility u graag over de verschillende vervoers- en hulpmiddelen uit ons assortiment. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn hierbij de kernwaarden. Tijdens een bezoek aan onze winkel kunt u rekenen op advies op maat en natuurlijk een kopje koffie. Om uw keuze makkelijker te maken nemen we de tijd voor een geheel vrijblijvende proefrit en het uitproberen van de verschillende vervoers- en hulpmiddelen.

2018 - Oprichting GT Mobility
GT Mobility is in 2018 opgericht. Wij zijn toen gestart met het inkopen, opknappen en verkopen van tweedehands scootmobielen en brommobielen.
2019 - Dealerschappen
In 2019 is GT Mobility benaderd door verschillende merken van brommobielen en scootmobielen. Uiteindelijk zijn hier de dealerschappen van Afikim scootmobielen, Vermeiren hulpmiddelen en Ligier en Microcar brommobielen uit gekomen.
2020 - De nieuwe showroom
In 2020 is GT Mobility steeds verder gegroeid. Om de groei verder te bevorderen is er ruimte gemaakt voor een tweede showroom. Deze showroom is volledig gericht op brommobielen.
Previous
Next

    positive review  Wat word ik blij van de foto bovenaan deze pagina! Het plaatje voelt zo vertrouwd... Je zult het misschien niet zomaar geloven, maar het team van GT Mobility kent zijn weerga niet en ik zal je vertellen waarom. Niet alleen loopt er een monteur rond die een dusdanige kijk op voertuigen heeft, dat hij eigenlijk een soort geneeskundige voor auto's mag worden genoemd, die niet rust voordat hij een juiste diagnose heeft gesteld. En vervolgens het zaakje in betere staat aflevert dan toen het nieuw was. Maar ook de grote menselijke betrokkenheid valt op. Als klant ben je in de ogen van Jan van der Grift een mens en het team stemt niet alleen zijn verrichtingen af op dat feit, maar niet zelden ook de factuur. Ze hebben me meermaals letterlijk gered en daarbij kosten noch moeite gespaard. Eén keer na sluitingstijd. Gedurende de vele uren dat Johan zich uitsloofde onder mijn brommobieletje, mocht ik me in de kantine tegoed doen aan koffie en koekjes, terwijl ik op een examen ploeterde. Ik heb zelden of nooit zoveel vriendelijkheid, medeleven en doortastendheid meegemaakt bij een garage. Daarom zal ik graag wat kilometertjes maken, als de brommobiel een beurt moet hebben of iets mankeert. Naar Dronten. De hoofdstad van de Brommobiel-Beweging.

    Saskia van der Stoel Avatar Saskia van der Stoel
    April 28, 2019