Over GT Mobility

Uw mobiliteit is ons streven

Wij zijn een bedrijf in vervoers- en hulpmiddelen in Dronten, Flevoland. Opgericht in 2018. Onze slogan luidt: voor jouw mobiliteit.

Omdat het aanschaffen van een vervoersmiddel een weloverwogen keuze is, adviseren wij je graag over de verschillende vervoers- en hulpmiddelen uit ons assortiment. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn hierbij de kernwaarden. Tijdens een bezoek aan onze winkel kan je rekenen op advies op maat en natuurlijk een kopje koffie. Om jouw keuze makkelijker te maken nemen we de tijd voor een geheel vrijblijvende proefrit en het uitproberen van de verschillende vervoers- en hulpmiddelen.

2018 - Oprichting GT Mobility
GT Mobility is in 2018 opgericht. Wij zijn toen gestart met het inkopen, opknappen en verkopen van tweedehands scootmobielen en brommobielen.
2019 - Dealerschappen
In 2019 is GT Mobility benaderd door verschillende merken van brommobielen en scootmobielen. Uiteindelijk zijn hier de dealerschappen van Afikim scootmobielen, Vermeiren hulpmiddelen en Ligier en Microcar brommobielen uit gekomen.
2020 - De nieuwe showroom
In 2020 is GT Mobility steeds verder gegroeid. Om de groei verder te bevorderen is er ruimte gemaakt voor een tweede showroom. Deze showroom is volledig gericht op brommobielen.
2023 - Verbouwen en verduurzamen
In 2023 is GT Mobility begonnen aan de volgende stap van het bedrijf. Een grote verbouwing, waarbij onder ander het dak is vernieuwd en er een nieuwe werkplaats is gerealiseerd, zijn wij weer helemaal van de tijd.
Vorige slide
Volgende slide