Betrouwbare APK keuring in Dronten

Het adres voor APK voor uw auto, bestelbus of camper

Ben je op zoek naar een betrouwbare APK-keuring voor jouw voertuig? Bij ons in Dronten ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen het belang van veiligheid en betrouwbaarheid als het gaat om je auto, bestelbus of camper en daarom bieden wij een uitgebreide APK-service die voldoet aan de hoogste normen.

APK voor personenauto's

Voor de APK van uw personenauto kunt u bij ons terecht. Ook voor dieselvoertuigen die aan de deeltjesteller getest moeten worden. Onze werkplaats voldoet aan de laatste keuringseisen van het RDW waardoor u met iedere auto bij ons terecht kan.

Airco bijvullen en ander onderhoud aan auto en apk
Onderhoud en apk aan uw camper

APK voor bestelbussen en campers

Ook voor de keuring van jouw bus of camper kan je bij ons terecht. Wij hebben de werkplaats zo ingericht dat vrijwel alle campers en bestelbussen gekeurd kunnen worden. 

Leenauto

Vervangend vervoer nodig terwijl wij de APK aan jouw voertuig uitvoeren? Wij hebben indien beschikbaar een leenauto klaarstaan die in overleg gebruikt kan worden.

Leenauto tijdens onderhoud of apk

Wat is een APK-keuring?

De Algemene Periodieke Keuring, ook wel bekend als de APK-keuring, is een verplichte keuring voor voertuigen in Nederland. Tijdens deze keuring wordt jouw voertuig gecontroleerd op verschillende veiligheids- en milieueisen. Het doel van de APK-keuring is om ervoor te zorgen dat voertuigen veilig en milieuvriendelijk op de weg blijven.

Waarom is een APK-keuring belangrijk?

Een algemene keuring is niet zomaar verplicht gesteld in Nederland. De keuring is van groot belang voor de veiligheid van jezelf, je medepassagiers en andere weggebruikers. Tijdens de keuring worden verschillende essentiële onderdelen van jouw voertuig gecontroleerd, zoals remmen, banden, verlichting en de uitstoot van schadelijke stoffen. Door je voertuig te laten keuren, verklein je het risico op ongevallen en technische mankementen die tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. 

Wat gebeurt er als mijn voertuig niet aan de eisen voldoet?

Als jouw voertuig niet aan de APK-eisen voldoet, krijg je een afkeurrapport met een overzicht van de gebreken. Je dient deze gebreken te laten repareren voordat je weer met het voertuig de weg op gaat. Zodra de gebreken zijn verholpen, kan je jouw voertuig opnieuw laten keuren. Sommige reparaties kunnen wij ook meteen voor je uitvoeren, zodat je snel weer op weg bent.

Kan ik de APK-keuring combineren met een onderhoudsbeurt?

Ja, het is mogelijk om de APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Op deze manier kan je geld, tijd en moeite besparen door beide diensten in één afspraak te laten uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een afspraak. 

Maak een afspraak voor de APK voor jouw voertuig

Je kan ons ook rechtstreeks bereiken voor een afspraak: