Brommobiel voorraad

Ontdek de voordelen van een brommobiel

Overweeg je een nieuwe of tweedehands brommobiel te kopen? Een brommobiel is een zeer geschikt vervoersmiddel voor bijna iedereen. Of je nou in de stad rondrijdt, in het dorp of juist een eindje daarbuiten. Hieronder de voordelen in het kort op een rijtje:

Rijden zonder autorijbewijs

In een brommobiel mag je ook zónder autorijbewijs rijden. Het enige rijbewijs dat je nodig hebt om in een 45kmauto te mogen rijden is het AM rijbewijs. Dit wordt ook wel het scooterrijbewijs genoemd. Heb je ooit het autorijbewijs gehad maar is deze ingenomen of niet meer geldig? In de meeste gevallen mag je ook dan gewoon met een brommobiel rijden. Heb je nou helemaal geen rijbewijs en ook nooit een rijbewijs gehad, dan is de LMI misschien iets voor jou!

brommobiel kopen
Brommobiel kopen

Duurzaam vervoer

Brommobielen zijn niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Door het extreem lage verbruik van een dieselbrommobiel, verbruikt je ongeveer 1 liter brandstof op 30 kilometer. Elektrische brommobielen zijn natuurlijk nóg duurzamer. Daarnaast voldoen de moderne motoren aan alle wetten en eisen voor de milieunormen, waardoor de brommobiel erg milieuvriendelijk is.

Wendbaarheid van de brommobiel

De meeste brommobielen kan je overal eenvoudig parkeren. Door het compacte formaat en de korte draaicirkel past de 45 km auto in bijna iedere parkeerplek en manouvreer je makkelijk door het verkeer.

Makkelijk parkeren met een brommobiel
Tweedehands Brommobiel kopen

Zowel voor je nieuwe als tweedehands brommobiel

Bij ons kan je zowel een nieuwe als een tweedehands brommobiel kopen. Wij hebben altijd een ruime voorraad aan nieuwe brommobielen en occasions waardoor er eigenlijk altijd wel een nieuwe of tweedehands 45 km auto voor jou tussen zit. Ben je op zoek naar een 45 auto die niet op onze website staat? Wij kunnen je ook helpen met brommobielen die wij zelf niet op voorraad hebben. Door onze ervaring hebben wij verschillende ingangen om zowel nieuwe als tweedehands brommobielen van bijna alle merken aan te kopen voor u!