Brommobielen

Een brommobiel, ook wel 45 KM auto genoemd is voor de wet een brommer met een dak. Dit betekent dat u een brommobiel zowel met een AM-rijbewijs als met een autorijbewijs mag besturen. 

Bij GT Mobility kunt u een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel kopen. Wij zijn officieel dealer van Microcar en Ligier brommobielen. Naast dat u een brommobiel bij ons kunt kopen, kan u uw brommobiel ook leasen! Andere merken dan Microcar en Ligier zijn tweedehands bij ons verkrijgbaar! Zo vind u bij ons ook brommobielen van onder andere de merken Aixam en Canta.

Wij zijn te vinden aan Houtwijk 49 in Dronten, Flevoland, nabij Almere, Lelystad en Zeewolde. 

Moderne, sportieve en luxe brommobielen die niet onderdoen voor een auto. GT Mobility is dé Ligier en Microcar dealer van de polder. Wilt u een nieuwe brommobiel kopen in de omgeving van Dronten? dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast nieuwe brommobielen kunt u bij ons ook uw tweedehands brommobiel kopen. Onze brommobiel occasions worden vóór de verkoop uitgebreid gecheckt.

Uw nieuwe brommobiel liever leasen dan direct kopen? Dat kan! Een brommobiel leasen kan al vanaf €299,- per maand! Klik hier voor meer informatie.

Wist u dat u in een brommobiel mag rijden wanneer uw A of B rijbewijs is verlopen? Meer handige weetjes over brommobielen en de regels waaraan u moet voldoen vindt u door op de knop te klikken!