GT Mobility

Hét adres in de buurt van Kampen voor uw brommobiel, scootmobiel, rollator en meer!

Alles voor uw brommobiel in omgeving Kampen!

Wij zijn officiëel dealer van Ligier en Microcar!

GT Mobility is erkend dealer van Ligier en Microcar brommobielen. Daarnaast leveren wij ook tweedehands brommobielen van andere merken. GT Mobility is de dichtstbijzijnde officiële dealer van 45 km auto’s vanaf Kampen. Bent u op zoek naar een brommobiel in de omgeving van Kampen? Kom dan zeker eens bij ons langs om u te laten adviseren!

Ons brommobiel aanbod

Wij hebben een constant wisselend aanbod aan nieuwe en tweedehands brommobielen. Wij leveren nieuwe brommobielen van de merken Ligier en Microcar en brommobiel occasions van meerdere merken als Aixam, JDM, Grecav en Chatenet. U kunt ons aanbod bekijken op deze website, maar voor het volledige aanbod bent u ook altijd welkom in onze winkel in Dronten! 

Microcar Kampen

Onderhoud aan uw brommobiel in de buurt van Kampen

Het onderhouden van uw brommobiel is ontzettend belangrijk. Een brommobiel heeft geen APK. Hierdoor wordt sneller vergeten dat het wel erg belangrijk is om uw brommobiel na te laten kijken. Wij raden onze klanten aan om een keer per jaar een afspraak te maken bij ons om de brommobiel te controleren. U kunt bij ons ook terecht voor reparaties aan alle merken brommobielen.

Afikim scootmobielen
Leasen
Ligier brommobielen
Microcar brommobielen

Al onze services

Wij zijn niet alleen brommobiel dealer in de buurt van Kampen, maar leveren ook verscheidene andere producten.

Wij zijn trotse dealer van een aantal merken van brommobielen, scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen, wandelstokken en meer. Hierdoor zijn wij in staat om u in veel gevallen volledig te ontzorgen als het gaat om bijvoorbeeld hulpmiddelen. Omdat wij officieel dealer zijn van deze merken, hebben wij altijd toegang tot reserveonderdelen en meer. Naast de merken waarvan we dealer zijn, hebben we ook een ruim assortiment aan tweedehands producten van verschillende andere merken.

Wij doen onderhoud aan alle merken scootmobielen en brommobielen!

Ziet u een product van een van onze merken dat wij niet op onze website hebben staan? neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij uit hoe wij u het beste kunnen helpen.

Goed bereikbaar vanaf Kampen!

Bent u op zoek naar een brommobiel in de buurt van Kampen? U bent met de auto binnen ongeveer 15 minuten vanaf Kampen bij GT Mobility. Met de trein doet u er vanaf Kampen Zuid ongeveer even lang over. Onze winkel ligt hemelsbreed op nog geen 500 meter van het station in Dronten!

GT Mobility

Houtwijk 49
8251 GD Dronten