Brommobiel kopen

Brommobiel kopen of leasen?

Moderne, sportieve en luxe brommobielen die niet onderdoen voor een auto. GT Mobility is dé Ligier en Microcar dealer van de polder. Wilt u een nieuwe 45 km auto kopen in de omgeving van Dronten? dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast nieuwe brommobielen kunt u bij ons ook uw tweedehands 45km auto kopen. Onze brommobiel occasions worden vóór de verkoop uitgebreid gecheckt. Daarnaast is garantie bespreekbaar.

Uw nieuwe brommobiel liever leasen dan direct kopen? Dat kan! Wij werken namelijk samen met Autolease Twente. Een brommobiel leasen kan al vanaf €299,- per maand! Bij ons kunt u kiezen voor private lease en voor financial lease. Klik op de knop voor meer informatie.

Een brommobiel wordt vaak 45km auto genoemd. Wist u dat u in een brommobiel mag rijden wanneer uw A of B rijbewijs is verlopen? Meer handige weetjes over brommobielen en de regels waaraan u moet voldoen vindt u door op de knop te klikken!

Bij GT Mobility kunt u een nieuwe brommobiel of een tweedehands brommobiel kopen. Wij zijn officieel dealer van Microcar en Ligier brommobielen. Naast dat u een brommobiel bij ons kunt kopen, kan u uw brommobiel ook leasen! Daarbij heeft u de mogelijkheid tot private lease of financial lease. Andere merken dan Microcar en Ligier zijn tweedehands bij ons verkrijgbaar! Zo vind u bij ons ook brommobielen van onder andere de merken Aixam, JDM, Chatenet en Canta.

Een brommobiel, ook wel 45 KM auto genoemd is voor de wet een brommer met een dak. Dit betekent dat u een brommobiel zowel met een AM-rijbewijs als met een autorijbewijs mag besturen. 

Wij zijn te vinden aan Houtwijk 49 in Dronten, Flevoland, nabij Almere, Lelystad en Zeewolde.