De Ligier JS60

De brommobiel SUV

Ligier JS60: stoere en sportieve brommobiel met comfortabele zit

De Ligier JS60 is een echte brommobiel SUV. De 45km auto biedt een perfecte mix tussen sportiviteit en luxe. Met de hoge zit heb je altijd een goed overzicht over de weg. In het interieur vind je onder andere een groot 10 inch scherm, airconditioning en lederen stoelen

Groots, Galant, Geweldig

Ligier JS60 kofferbak

De Ligier JS60 is jouw beste vriend op de weg. Met zijn grootste uitstraling, heerlijke hoge zit en veel comfort rij je met plezier overal naartoe. De JS60 is zo vormgegeven dat je een gevoel van ruimte krijg wanneer je instapt. In de ruime kofferbak neem je alles mee. 

JS60 Chic geparkeerd

Comfort en Gemak – De Ligier JS60 is ontworpen rondom de bestuurder en passagier, zodat u optimaal kan genieten van de rit. Met Apple Carplay en Android Auto blijf je altijd connected. De lederen stoelen die heerlijk zitten bieden veel comfort, ook tijdens langere ritten. De airco en stuurbekrachtiging maken de rit nóg aangenamer!

brommobiel kopen
Apple Carplay Ligier

Kies jouw uitvoering

JS60 Chic

JS60 Chic
Vanaf 19.490,-
Standaard op de JS60 Chic

JS60 Chic Sun

JS60 Chic
Vanaf 20.490,-
Standaard op de JS60 Chic Sun

JS60 Sport Ultimate

Vanaf 19.995,-
Standaard op de JS60 Sport Ultimate

JS60 Sport Ultimate

Sun

Vanaf 20.995,-
Standaard op de JS60 Sport Ultimate Sun
Proefrit Ligier JS60

Neem meteen contact op voor vragen of een proefrit

Heb je vragen over de Ligier JS60 of wil je een proefrit maken? Je kan ons natuurlijk altijd bereiken, we helpen je graag.

Bij de JS60 zit het hem in de details

Ontdek het uitdagende interieur van de Ligier JS60 Sport Ultimate, met prachtige lijnen, luxe stoelen en veel ruimte. Blijf altijd verbonden dankzij het grote 10 inch display met Apple Carplay en Android Auto. Om de sportieve uitstraling te benadrukken is er ook een mooie LED-strip op het dashboard geïnstalleerd.

Dubbele ruitenwissers. Voor jouw veiligheid. Ligier is de enige fabrikant die dubbele ruitenwissers toepast op de brommobielen. Door de dubbele ruitenwissers heb je beter zicht, ook bij slecht weer.

Luxueuze stoelen met geïntegreerde hoofdsteun, voor een heerlijke rit. De Ligier JS60 Sport Ultimate is daarbij ook nog voorzien van de design stoelen met rode stiksels en een carbonlook inleg.

Download de brochure

Bekijk alles over de Ligier JS60 overzichtelijk in de brochure

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om al uw vragen te stellen over de Ligier JS60

Of neem contact op via de volgende mogelijkheden:

Email: info@gtmobility.nl
Whatsapp: 0620106748
Bezoeken: Houtwijk 49, Dronten

Boek een proefrit

De JS60 zelf ervaren? Boek een proefrit en ontdek hem helemaal zelf