Ligier Myli

Vanaf € 13.995,-

Dé elektrische brommobiel
Vanaf voorjaar 2023

Myli - De Nieuwe Elektrische Brommobiel van Ligier

De nieuwe elektrische brommobiel Myli herdefinieert comfort en verantwoord plezier. Geniet van de perfect stille rit en accelereer zonder uitstoot met deze nul CO2-uitstoot elektrische brommobiel. 

Verschillende accupakketten

Met de grote actieradius van de Myli elektrische batterijen kunt u zorgeloos op pad. Drie batterijbereiken zijn beschikbaar: 4,14 kWh, 8,28 kWh en 12,42 kWh. Laad de Myli op met de meegeleverde kabel in een gewoon stopcontact en in minder dan 2,5 uur is hij volledig opgeladen, afhankelijk van het batterijpakket.

De actieradius is als volgt bij de verscheidene accupakketten:

4,14 kWh: 40 km
8,28 kWh: 80 km
12,42 kWh: 120 km

Uitvoeringen van de Myli

Vanaf de lancering is de Myli verkrijgbaar vanaf 13.995 euro en tot 23.495 euro in de topconfiguratie. De Myli is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: G.OOD, I.DEAL, E.PIC en R.EBEL. Standaard of als optie beschikbare uitrustingen van de Ligier Group zijn onder meer stuurbekrachtiging, 10” touchscreen met Android Auto Carplay, verwarmde bestuurdersstoel en airconditioning.

De Ligier Myli komt als elektrische brommobiel in eerste instantie in vier verschillende uitvoeringen. Wat de precieze verschillen tussen de uitvoeringen van deze 45km auto zijn, is nog niet bekend. Wel zijn de namen en prijzen bekend:

G.OOD
40km actieradius (4,14kWh) –  € 13.995,-
I.DEAL
40km actieradius (4,14kWh) – € 14.995,-
80km actieradius (8,28kWh) – € 16.695,-

E.PIC
80km actieradius (8,28kWh) – € 20.895,-
120km actieradius (12,42kWh) – € 22.595,-

R.EBEL
80km actieradius (8,28kWh) – € 21.695,-
120km actieradius (12,42kWh) – € 23.495,-

De kleuren zijn nog niet bekend gemaakt, maar wel is duidelijk dat de Ligier Myli R.EBEL beschikbaar wordt in de kleuren Green Velvet metallic, Toledo Rood Metallic, Asphalt Grijs en Wit Metallic

Koplamp Ligier Myli

Looks van de elektrische Myli

De Myli wordt een stoere brommobiel SUV. Het lijkt wat op een Range Rover brommobiel, maar heeft ronde koplampen. Wat in ieder geval opvalt: deze 45km auto is elektrisch. Dat is te zien aan de voorzijde, LED verlichting en verder vormgeving. De stijlvolle uitstraling van de MyLi is onmiskenbaar. Met zijn sportieve lijnen en moderne accenten is de auto niet alleen praktisch, maar ook zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Dankzij de vele personaliseringsmogelijkheden kunt u de MyLi helemaal aanpassen aan uw smaak en stijl, waardoor u altijd rijdt in een auto die bij u past.

Al volop getest!

Ligier heeft al jarenlang ervaring met elektrische brommobielen door haar ‘professional’ serie. Deze elektrische 45 km auto’s en scooters worden al jaren ingezet voor het bezorgen van de post in veel Europese landen, als onder andere Frankrijk, Italië en België. Door de ervaring die Ligier hierin heeft opgedaan weet zij goed hoe zij een elektrische 45 km auto moet bouwen. Alle ervaring komt samen in de Myli, om jou een zo goed mogelijke elektrische brommobiel te bieden!

Elektrische Ligier Pulse 4

Voordelen van een elektrische brommobiel

Een elektrische brommobiel heeft veel voordelen ten opzichte van een brommobiel met een verbrandingsmotor. Het is stil, schoon en zuiniger in gebruik, met lagere kosten voor onderhoud en brandstof. Bovendien geniet je van een soepele en geruisloze rijervaring, terwijl je bijdraagt aan een beter milieu door geen CO2 uitstoot. De elektrische motor is ook efficiënter, wat resulteert in een langere actieradius en snellere prestaties. Vanaf 16 jaar al rijden? Dat kan Met het AM-rijbewijs mag je vanaf 16 jaar rijden in een brommobiel, in plaats van de auto rijbewijzen die pas vanaf 18 jaar zijn toegestaan.

Maak kennis met de Myli

De Ligier MyLi is de perfecte auto voor elke stadsbewoner die op zoek is naar een compacte, comfortabele en stijlvolle auto met efficiënte prestaties. Of u nu op zoek bent naar een auto voor dagelijks gebruik of voor uw weekenduitstapjes, de MyLi biedt alles wat u nodig heeft. Schrijf u vandaag nog in om op de hoogte te blijven, of om een plekje te reserveren voor een proefrit, en ervaar zelf wat deze unieke stadsauto te bieden heeft!

Als een van de eersten een proefrit maken in de Myli? Bovenaan de wachtlijst staan om een Myli te kopen? Of gewoon als eerste op de hoogte zijn van de informatie over de Myli? Laat het ons weten door het formulier hiernaast in te vullen!