Brommobiel dealer Lelystad

Bent u op zoek naar een brommobiel of brommobiel dealer in Lelystad?

GT Mobility is de brommobiel dealer van Flevoland. Wij zijn gevestigd in Dronten, nabij Lelystad, Almere, Zeewolde, Emmeloord en Urk. GT Mobility levert zowel nieuwe als tweedehands brommobielen van onder andere de merken Ligier, Microcar, Aixam, Grecav, Chatenet, JDM en de Canta. 

Ook voor onderdelen, reparaties of onderhoud van uw brommobiel kunt u bij ons terecht.

Heeft u geen rijbewijs (meer), maar wilt u toch mobiel zijn? Met een brommobiel mag u al rijden vanaf 16 jaar en heeft u geen B-rijbewijs nodig! Een AM-rijbewijs is voldoende. Ook wanneer u bent afgekeurd voor uw B-rijbewijs, oftewel, autorijbewijs.

Een brommobiel wordt ook wel een 45 km auto genoemd. Met een brommobiel mag u rijden op de openbare weg, zelfs op 80 km wegen. Op autowegen en snelwegen (100 km en hoger) rijden is niet toegestaan.

Boodschappen doen, familiebezoek of een dagtripje, het is allemaal van groot comfort en gemak, dankzij de luxe uitrusting met standaard automaat. Instap en zit zijn hoog en u kunt een rollator of zelfs rolstoel en veel bagage kwijt.

U kunt uw nieuwe brommobiel financieren of zorgeloos rijden met Private Lease.
Het leasen van een nieuwe brommobiel kan al vanaf €299,- per maand!
Daarnaast is het ook mogelijk om uw huidige auto of brommobiel in te ruilen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik op de knop hieronder om meer over onze brommobielen te lezen, of neem contact met ons op!

GT Mobility is naast uw brommobiel dealer in Flevoland ook het adres voor scootmobielen, rolstoelen, loophulpen zoals rollators en wandelstokken en aangepaste fietsen.

U vindt ons aan Houtwijk 49 in Dronten, Flevoland. Wij hebben een eigen parkeerterrein en zijn makkelijk bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Lelystad. Wij nemen graag de tijd met u om te zoeken naar de juiste oplossing die bij u past. Het is bij ons mogelijk om een proefrit te komen maken.

Geef een reactie