Hét adres voor uw brommobiel in omgeving Zeewolde!

GT Mobility is het adres voor de brommobiel in omgeving Zeewolde. Wij zijn officieel dealer van Ligier en Microcar brommobielen, maar hebben ook altijd andere merken staan. U kunt uw brommobiel bij ons kopen of leasen. Wij hebben een aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands modellen.

Wij hebben een eigen werkplaats waar wij ook onderhoud of reparaties kunnen uitvoeren aan uw brommobiel. 

Wilt u een brommobiel kopen in de buurt van Zeewolde? Wij zijn gevestigd in Dronten, op nog geen 30 minuten van Zeewolde. 

Naast 45km auto’s verkopen wij onder andere ook scootmobielen, rollators en rolstoelen en dat allemaal in de omgeving van Zeewolde!

GT Mobility Dronten
Afikim scootmobielen
Leasen
Ligier brommobielen
Microcar brommobielen

Onze merken

Wij zijn trotse dealer van een aantal merken van brommobielen, scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen, wandelstokken en meer. Hierdoor zijn wij in staat om u in veel gevallen volledig te ontzorgen als het gaat om bijvoorbeeld hulpmiddelen. Omdat wij officieel dealer zijn van deze merken, hebben wij altijd toegang tot reserveonderdelen en meer. Naast de merken waarvan we dealer zijn, hebben we ook een ruim assortiment aan tweedehands producten van verschillende andere merken.

Wij doen onderhoud aan alle merken scootmobielen en brommobielen!

Ziet u een product van een van onze merken dat wij niet op onze website hebben staan? neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken wij uit hoe wij u het beste kunnen helpen.

Voordelen van de 45km auto

Brommobiel Zeewolde

Laat uw brommobiel onderhouden in de buurt van Zeewolde

GT Mobility heeft een eigen werkplaats. Hierin kunnen wij onderhoud doen aan alle merken brommobielen. Wilt u uw brommobielen laten repareren of onderhouden? Neem dan contact met ons op. Dan plannen wij uw 45km auto in.

Wij kunnen uw brommobiel eventueel ook ophalen en wegbrengen (tegen een lage meerprijs). Dus woont u bijvoorbeeld in de omgeving van Zeewolde, Kampen, Zwolle, Wezep, Harderwijk, of Urk en wilt u uw brommobiel laten repareren of onderhouden? neem dan gerust contact met ons op!