De Ligier JS50

De sportiefste brommobiel

Ligier JS50C: De ultieme sportieve brommobiel voor overal

De Ligier JS50C is de perfecte 45km auto voor de iedereen die op zoek is naar een sportieve en dynamische rijervaring. Deze compacte en wendbare auto is ontworpen om het verkeer in de drukke stadscentra aan te kunnen en biedt tegelijkertijd comfort en gemak.

Stoer, Sportief, Superluxe

De Ligier JS50C is de ideale auto voor iedereen die op zoek is naar een sportieve en dynamische rijervaring. Met zijn krachtige en zuinige motor, zijn comfortabele interieur en zijn innovatieve technologieën, is de Ligier JS50C de perfecte metgezel voor uw dagelijkse ritten door de stad of over het platteland.

Bovendien is de Ligier JS50C zeer betrouwbaar en veilig, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid tijdens het rijden.

JS50 door de bosjes

Comfort en Gemak – De Ligier JS50C is ontworpen om u optimaal comfort te bieden, ook tijdens lange ritten. Het interieur is uitgerust met hoogwaardige materialen en moderne technologieën, waaronder verstelbare stoelen, Apple Carplay en Android Auto.

Het ruime interieur biedt voldoende ruimte voor uw bagage, en heeft een grote opbergruimte in de kofferbak. Bovendien is de brommobiel voorzien van een groot aantal handige opbergvakken.

Naar binnen in de js50 door raam
Apple Carplay Ligier

Kies jouw uitvoering

JS50 Sport Pack

Vanaf 17.490,-

Of lease vanaf € 445 per maand

Standaard op de JS50 Sport Pack

JS50 Sport Pack Sun

Vanaf 19.090,-

Of lease vanaf € 465 per maand

Standaard op de JS50 Sport Pack Sun

JS50 Sport Ultimate

Vanaf 18.995,-

Of lease vanaf € 455 per maand

Standaard op de JS50 Sport Ultimate

JS50 Sport Ultimate Sun

Vanaf 20.595,-

Of lease vanaf € 485 per maand

Standaard op de JS50 Sport Ultimate Sun

Neem meteen contact op voor vragen of een proefrit

Heb je vragen over de Ligier JS50 of wil je een proefrit maken? Je kan ons natuurlijk altijd bereiken, we helpen je graag.

Bij de JS50 zit het hem in de details

Ontdek bijvoorbeeld het uitdagende interieur. Met prachtige lijnen, luxe stoelen en veel ruimte. Door een groot 10 inch display met Apple Carplay en Android Auto blijf je altijd verbonden. De Ligier JS50 Sport Ultimate is daarnaast voorzien van een prachtige LED strip op het dashboard, voor een nog sportievere look and feel.

Dubbele ruitenwissers. Voor jouw veiligheid. Ligier is de enige fabrikant die dubbele ruitenwissers toepast op de brommobielen. Door de dubbele ruitenwissers heb je beter zicht, ook bij slecht weer.

Luxueuze stoelen met geïntegreerde hoofdsteun, voor een heerlijke rit. De Ligier JS50 Sport Ultimate is daarbij ook nog voorzien van de design stoelen met rode stiksels en een carbonlook inleg.

Download de brochure

Bekijk alles over de Ligier JS50 overzichtelijk in de brochure

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om al uw vragen te stellen over de Ligier JS50

Of neem contact op via de volgende mogelijkheden:

Email: info@gtmobility.nl
Whatsapp: 0620106748
Bezoeken: Houtwijk 49, Dronten

Boek een proefrit

De JS50 zelf ervaren? Boek een proefrit en ontdek hem helemaal zelf!