Wil je jouw brommobiel verkopen?

Wij kopen graag jouw brommobiel. Als je het formulier hieronder invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het verkopen van een brommobiel aan een particulier is soms lastig en kost tijd. Wij kopen graag jouw brommobiel en halen deze ook kosteloos bij je op. Je ontvang van ons een bod, wij komen de brommobiel bekijken en wanneer alles in orde is halen wij de brommobiel kosteloos bij je op.

Eerlijke prijs

Als je jouw brommobiel aan ons verkoopt, betalen wij je een eerlijke prijs

Transport

Wij halen de brommobiel kosteloos bij je op

Inruilmogelijkheid

Wil je jouw brommobiel liever inruilen voor een ander exemplaar? Wij hebben altijd een ruime voorraad!

Als je dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Zo kan je jouw brommobiel makkelijk verkopen!

Wilt je liever telefonisch contact? Bel ons dan op: 0321-745912

Vakken met een * zijn verplicht

Jouw brommobiel verkopen bij GT Mobility

Het verkopen van een brommobiel kan voor veel mensen een behoorlijke klus zijn. Er moeten verschillende kijkers komen, soms moet de brommobiel weggebracht worden en vaak moet er betaald worden voor het plaatsen van een advertentie. Wij kopen graag jouw brommobiel en maken het makkelijk voor je. Wanneer je het formulier hierboven hebt ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op met een richtprijs en stellen wij eventueel vragen die wij nog hebben. Vervolgens komen wij bij je langs om de brommobiel kort te inspecteren en nemen wij deze meestal meteen mee. Wij zetten de brommobiel zelf op naam, waardoor je niet naar het postkantoor hoeft om over te schrijven. Je ontvangt de vrijwaring van ons. 

Wij kopen alle merken brommobielen. Dus wil je jouw Aixam, Microcar, Ligier, JDM, Grecav of andere brommobiel verkopen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn officiëel dealer van Ligier en Microcar brommobielen. 

Brommobiel verkopen

Benieuwd naar ons assortiment?

Het kan zijn dat je jouw brommobiel liever wil inruilen. Dit is mogelijk bij ons! Je kunt op onze website kijken naar ons assortiment, maar voor het meest actuele aanbod kan je het beste langskomen of bellen.